Aktuální novinky v naší nabídce

Milí nastávající novomanželé, nadešel čas představit Vám naši nejnovější kolekci svatebních oznámení a doplňkového sortimentu. V následujících řádcích Vám chceme představit produkty, kterým jsme se v poslední době věnovali a určitě by se měly dostat do povědomí každému, kdo se rozhodl uzavřít sňatek.

Naše tvorba je roky známá originálními motivy a vysokou kvalitou a tento rok tomu není  jinak. Módní design roky vládne i ve svatebním průmyslu a tak tvorba svatebních tiskovin se mění na umění.  Precizně pro Vás připravujeme každý vzor, aby jsme uspokojili i nejnáročnějšího zákazníka. V nabídce proto najdete různorodost provedení, barevných kombinací a široké spektrum exkluzivních materiálů, které jsou použity při výrobě. Nejnovějším trendem v oblasti svatebních oznámení je čistota a jemná elegance. Dominantním se stává samotné písmo v kombinaci s technologií tisku. Tu vždy podtrhne vysoká kvalita papíru, které naše firma nakupuje od nejznámějších světových výrobců. Text samotného oznámení vždy přizpůsobujeme požadavkům novomanželů.

svatební oznámení

svatební oznámení

Horkou novinkou při vytváření objednávky je i textový konfigurátor. Jeho pomocí si dokážete vytvořit  oznámení sami a tak dáváte prostor originalitě. Pokud jste méně zdatní, přípravu textu za Vás vyřeší naši grafici a před samotným tiskem zašlou ke korektuře.  Jednoduchou formou společně doladíme každý detail a výroba může začít.

Naše firma stále sleduje nové trendy a na to jsou potřebné i inovace ve výrobě. Proto jsme i tento rok investovali do nových technologií tisku, díky kterým se dostáváme na špičku evropských výrobců. Při výrobě u mnoha vzorů používáme eko papír. Snažíme se rozumně využívat odpad a tak aspoň malou troškou přispět k ochraně životního prostředí. Všichni víme, že současná situace ve světě, ale i v České republice, si to vyžaduje. Proto i my malou troškou přispíváme.

svatební oznámení

Věříme, že jsme Vám poskytli aspoň pár informácí z naší vize, v které už roky s nadšením pokračujeme. Nechejte se unášet naší nabídkou, kterou jsme pro Vás s radostí připravili. Věříme, že si v ní najdete svého top favorita a právě naše firma Vás bude provázet prostřednictvím svatebních tiskovin nejkrásnějším dnem Vašeho života.

Pokud máte jakékoliv otázky, tak se neváhejte na nás obrátit.

 

 

 

Mluví o nás

Nezávislé recenze

Hodnocení 5/5
Bez problémů. Rychlé dodání
17. 04. 2024
Hodnocení 5/5
Vše v pořádku.
17. 04. 2024
Platební možnosti
Možnosti dopravy