Svatební trendy 2020/2021

Rozhodli jste se pro svatbu na podzim 2020 nebo jaro 2021? Vybíráte si svatební oznámení a zvažujete jaký styl si zvolit? Navzdory této neobvyklé době designéři firmy Pamas pracují na nových kolekcích svatebních oznámení. Přinášíme Vám výběr, který nás zaujal.

Oznamte svůj velký den rodině a přátelům

Už slyšíte v dálce svatební zvony, které sdělí váš velký den? Vysněný, naplánovaný v každém momentě, propracovaný do posledního detailu. První myšlenky jistě povedou k tomu, jak sdělit svatební den rodině a přátelům, tedy ke svatebním oznámením.

Máte již plánovací svatební kalendář a začínáte vpisovat jeden požadavek za druhým, aby všechny přípravné aktivity vytvořily neopakovatelný den plný radosti a lásky. Nebo si jen tak sepsat, co všechno bude potřeba vybavit, zařídit a dohodnout. Nebo tu představu už máte a přišel čas, dát Vašim představám jasné kontury, tvary a barvy.

Představte si, jak vaši příbuzní a kamarádi otevřou obálku a vytáhnou malou kartičku se svatebním oznámením, co změní váš život. Jak jim chcete ten odkaz předat? Jaké svatební oznámení to má být? Nejkrásnější! Nejkrásnější svatební oznámení s kvalitním tiskem – to je synonymum naší práce v Pamas-e.

Svatební trendy

 

Nejkrásnější svatební oznámení pro váš nejkrásnější den

Věříme, že chcete, aby vaše svatební oznámení bylo skutečně vaše – odráželo a šířilo úžasnou zprávu všem – že vy si řeknete své „Ano“, že vy se budete brát, že už od toho dne budete „my“.

Klidně přijďte nebo klikněte na on-line editor, řekněte nám vaše představy a my je přetvoříme na kartičky, která ponese vaši srdeční pozvánku.

Ještě předtím, než k nám zajdete, nechte se inspirovat několika novinkami pro svatební sezónu 2020/2021 z dílny našich dvorních designérů, kteří neustále pracují na nových námětech. Jejich hlavním cílem je naplnit vaše přání o dokonalém svatebním oznámení a pomoci vám vybrat si z velké škály to pravé svatební oznámení.

Možná ho bude vybírat nevěsta, možná ho budete vybírat spolu, milí snoubenci, možná si necháte poradit. A budeme velmi rádi, když vám ho připravíme my v Pamas-e.

 

Novinky ve svatebních oznámeních 2020/2021

Máte představu o svatbě, co se bude pyšnit přívlastkem „luxusní“? Pak se určitě podívejte na naše svatební oznámení natištěné zlatou razící fólií na hrubém transparentním papíře. Toto svatební oznámení vyšle jasný signál originality s nádechem luxusu.

Záleží vám na každém detailu a vaše představa se blíží k maximálně propracovanému svatebnímu oznámení? Prohlédněte si laserem vyřezávané svatební oznámení kombinované s glitrovým papírem. Iniciály vašich jmen na vrchní části svatebního oznámení budou tím nejdůležitějším detailem, což podtrhne celkový dokonalý efekt svatebního oznámení.

Nám se velmi líbí novinka natištěna zlatou razící fólií na hrubém transparentním papíře. Oznámení působí velmi netradičně a luxusně.

Dáváte přednost otevíracím svatebním oznámením? Jste otevření netradičním symbolům na svatebním oznámení? Bude se vaše svatba nést ve znamení přírody? Je jisté, že vaši pozornost přitáhne otevírací svatební oznámení ve tvaru košatého stromu se srdíčkem v kombinaci dvou odstínů papíru přírodní barvy vytvářející obraz hojnosti a lásky. Pokud máte raději více propracované produkty, pak by Vás mohlo okouzlit laserem vyřezávané svatební oznámení kombinované s glitrovým papírem. Na vrchu budou natištěné Vaše iniciály.

Pro ty, kteří mají rádi otevírací svatební oznámení, tak Vás jistě zaujme svatební oznámení ve tvaru stromu se srdíčkem.

Za skutečný klenot našich svatebních oznámení považujeme oznámení z Rose Gold papíru, jejichž preciznost potvrzuje jemné vyřezávání laserem. Tato svatební oznámení jsou provázané mašličkou, která vytváří iluzi tajemství, což v sobě skrývá a vybízí adresáta k jeho rychlému otevření a odhalení tajemství. Mašličku na našem sdělení však není třeba rozvázat. Stačí, když vysunete vnitřní perleťový papír a zprávu si přečtete. Nečekaný efekt, že? Ke svatebnímu oznámení je možné objednat celou kolekci.

Nejkrásnější svatební oznámení

Jedinečná svatba je v detailech

Pokud patříte k těm, jejichž představa svatby se spojuje s vytvořením dojmu celistvosti a komplexnosti, rádi vám vyrobíme jmenovky, svatební menu, svatební etikety na láhve nebo svatební zasedací pořádek, které budou krásně korespondovat se svatebním oznámením a potvrdí, že vaši hosté jsou na té správné a jedinečné svatbě.

Svatební kniha hostů se zlatým potiskem, kterou prezentujeme pro vás jako další novinku svatební sezóny 2020/2021, vám bude připomínat vaši svatbu díky autentickým odkazům a myšlenkám lidí, se kterými jste strávili tento nejkrásnější den.

Jedinečná svatba je v detailech

Naše svatební oznámení = vaše svatební volba

Chcete si naplnit vaši představu o svatebním oznámení nebo dalších doplňcích pro váš svatební den? Rádi vám představíme naše produkty a společně připravíme vaše svatební oznámení.

Určitě nám napište: pamas@pamas.cz nebo volejte: +420 572 635 417, +420 603 294 101 a prohlédněte si on-line editor.

Nejkrásnější svatební oznámení pro váš nejkrásnější den.

Ke svatebním oznámením je možné objednat i další produkty jako jsou jmenovky, menu, etikety na láhve, razítko nebo zasedací pořádek. Novinkou je svatební kniha se zlatým tiskem.

Naše svatební oznámení = vaše svatební volba

Jedinečná svatba je v detailech

Mluví o nás

Nezávislé recenze

Hodnocení 5/5
Bez problémů. Rychlé dodání
17. 04. 2024
Hodnocení 5/5
Vše v pořádku.
17. 04. 2024
Platební možnosti
Možnosti dopravy